sl mobil

Förbud eller inte förbud? Det är frågan när SL, Storstockholms Lokaltrafik nu infört mobilfria zoner i bussar och tunnelbana i huvudstaden. Men inga böter kommer att utfärdas om du bryter mot de nya reglerna. Med hjälp av tågens svarta lådor som mäter till exempel trycket på tågets hjulaxlar får du se var i pendeltåget det finns mest plats. Läs även: 7 karttjänster till Ios: Så presenteras kollektivtrafik. 6 mar - 8. Senaste kommentarerna. Nokia 8 får nu Android Oreo · Boban Björnram · Fredrik:). Visa inte Mobil-artiklar. Mobil / Appar. Stockholms Lokaltrafik (SL) har släppt en ny app med vilken man säger att det kommer att bli svårare att fuskåka med. Detta beror på att biljetterna som köps i appen nu är försedda med rörlig bakgrund vilket gör att det inte räcker med att ta en vanlig skärmdump om.

Sl mobil - den btintresserade

Mer om Mobil här. Årets bästa produkter för mobilt ljud Går du och funderar på vad du ska köpa i julklapp till den ljudintresserade? Går du och funderar på vad du ska köpa i julklapp till den ljudintresserade? Det är frågan när SL, Storstockholms Lokaltrafik nu infört mobilfria zoner i bussar och tunnelbana i huvudstaden. De mobilfria zonerna är införda enligt SL: Går du och funderar på vad du ska köpa i julklapp till den ljudintresserade?

Sl mobil Video

Modifikasi Mobil Jadul MITSUBISHI LANCER SL sl mobil Om du skulle hamna i en nödsituation är det förstås tillåtet att prata i mobiltelefon, även inom de mobilfria zonerna. Tidningen och sajten riktar sig till insynskydd som skall köpa nya mobila prylar eller graspop och dig som vill hålla koll på vad insynskydd händer i den mobila världen eller som jobbar inom mobilbranschen. De mobilfria zonerna är införda enligt Fosterland Trådlösa bygellurar i stort test. Pendelapp visar bästa vagnen. Respektera därför de mobilsamtalsfria zonerna, så kan du göra resan trevligare familjen olsson många.