vardagsrummet stockholm

Restaurang Bardot, som den nya restaurangen heter, ska erbjuda en ombonad vardagsrumskänsla, enligt restaurangchefen Helena Ungh. – Vi tar steget bort från den rådande bistrotrenden. Vi har hämtat inspiration från ställen vi gillar, som Hôtel Costes i Paris, Sass Café i Monaco och The Polo Bar i New. Från och med våren är det regelrätt hiphop som gäller på klubben Vardagsrummet. I centrum står både musiken och själva upplevelsen. Vänta dig en sympatisk nattklubb med internationell klubbkänsla och en alldeles speciell faiblesse fö. Vardagsrummet - 1-planshus, 15% of , tals villa, , accepterat pris, affärslokaler till salu, alcro isolera, alla bilder - företag, adresser, telefonnummer.

Vardagsrummet stockholm - Budget

Öppettider mån Stängt tis Stängt ons Stängt tors Stängt fre Om du använder en laptop eller läsplatta, prova att flytta till en annan plats eller ge det ett försök till. Förhoppningen är att Restaurang Bardot, på Ingmar Bergmans gata, ska bli ett tillskott i det redan restaurangtäta området. Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält. Jag har varit med om bättre.

Vardagsrummet stockholm - gav

I Sekretess -rutan klickar du på Hantera webbplatsdata Om du fortfarande har problem, kolla in Google supportsida. Menyn har arbetats fram tillsammans med köksmästaren Frans Schubert, som tidigare arbetat på bland annat Sjögräs och Le Rouge. Din tillit är vår främsta prioritet , så företag kan aldrig betala för att påverka eller ta bort recensioner. Vem som helst skulle i princip kunna traska upp och börja spela sin musik, vilket gör Vardagsrummet till en frisk fläkt av trötta dansgolv på marknaden. vardagsrummet stockholm