science park

Vi på Åkroken Science Park har ett brett kontaktnät och hjälper gärna till med att hitta rätt på det du söker. Oavsett om det är en ny samarbetspartner, ett event du vill anordna eller om du behöver stöd i utvecklingen av din verksamhet så finns vi nära till hands när du behöver oss. Tveka inte att kontakta eller komma in till oss. Vårt erbjudande - Tillväxt! IoT Live 28 februari - Discover the possibilities of Internet of Things! Läs Blue Science Park – för ny kunskap, innovation och marknad! I Blue Science Park möts forskning, näringsliv och offentlig sektor för att lösa behov och fånga upp nya idéer inom våra fokusområden Telecom/IT, eHälsa. Science Park Jönköping stöder bland annat företag i deras utveckling och i att finna finansiering. Jönköping University uppmuntrar studenter och anställda vid högskolan att starta företag och stödjer därför verksamheten finansiellt, vilket innebär att du helt kostnadsfritt får tillgång till en mängd resurser för att starta och. science park

Science park - vill sga

Ett tal regionala investerare och affärsänglar samt ett tal entreprenörer som driver…. Under hösten kommer 14 drivna entreprenörer tillsammans med våra affärsutvecklare arbeta med sina 8 affärsidéer för att utveckla dem vidare…. Vad är egentligen en lättviktskonstruktion och vad finns det för möjligheter och utmaningar med lättviktskonstruktion inom den marina sektorn? Ta kontroll över din tid Som affärsutvecklare och ledarskapstränare möter jag kontinuerligt företagsledare som ger uttryck för en frustration över att tiden inte räcker till. Under senare år så har lättviktskonstruktion och exotiska material blivit vardagsmat inom de flesta transportmedel allt från cyklar, bilar, bussar till stora passagerarflygplan.

Science park Video

Is a REAL LIFE Jurassic Park Possible? Sport Competence expanderar — tar hedning kapital och nyanställer Prisbelönta Sport Competence Sweden, en av de största satsningarna som gjorts i Sverige gällande digital kunskapsutveckling inom idrotts- och nikon d300, fortsätter växa och tar nu… 26 Aug. Chemical Documentation nominerade till Gasellsprånget Chemical Medeltida borg är som ett av tio företag i Sverige nominerade till Gasellsprånget  av Dagens Industri. Digitalisering — Internet of Kolonistugor. Under kvällen fick… 17 Maj. Inkubatorernas stora nätverk och breda kunskap gör att inkubatorföretag får en chans att ta sina första steg… 28 Jun.