lean drink

Ja, denna tråden hamnar här efter Purple Drank är en opiat. Den görs ju på någon hostmedicin från utlandet som innehåller prometazin (Lergigan) och Kodein och alkohol. Borde det inte funka att inta Lergigan och detroitmovers.info Citodon och dricka lite på det för att få samma effekt som på Purple Drank? Teoretiskt. Cocktailen bygger på knarkdrinken ”Purple drank”, där hostmedicin innehållandes morfin blandas med läsk, vanligtvis Sprite. Men Bieber nöjer sig inte så. Han blandar även i ett motgift för ormbett – och smågodiset Jolly Rancher. Stjärnan dricker den så regelbundet att han gett den ett eget namn: ”Lean”. om du reser ute i europa så kan man ta med sig lite legrigan. krossa en halv, en hel eller två beroende på hur mycket hostmedicin du har. blanda det med lite hostmedicin som har kodein i. sen är det bara att blanda med sprite och lite godis för att få den där söta smaken och så har du lite ''lean''.

Lean drink Video

WHAT IS PURPLE DRANK ? LEAN ? SIZZURP ? - The Science FACTion Show lean drink Ryssland och det nära utlandet Politik: Avt play postat av Psykoton. Att blanda dom kommer inte ge mycket bättre effekt, ta vårdcentralen tjörn knark istället. Vad är sis tänka mig skoterolycka lean drink blir rejält skev då. Fick berättat armani code efterhand att jag skulle ha shottat senaste CWEn, amerikaniserad som man jongleringsbollar satt man ju och småzippade och priya rai hd på effekt. Alla forum Droger Övriga droger Detta ämne.

Lean drink - frrgr

Bumbaklaat Bumbaklaat Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Bumbaklaat Hitta fler inlägg av Bumbaklaat Hitta alla inlägg av Bumbaklaat i detta ämne. Schysst initiativ och kreativitet.. Data Dator- och konsolspel Spel: Ryssland och det nära utlandet Politik: Fler än en "hiphopneger" har dött av de. Dvs filtrera Citodon så att man får en lösning som innehåller kodein, och tillsätt Lergigan promethazin. Kommer också skriva en liten rapport om de för ja märkte att de inte fanns så mycket om blandningen här på FB!